BRYLLUP

Vi mener alle fortjener en flott feiring, og spesielt når en skal feire kjærlighet. Med denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge det perfekte bryllup. Noe av det du finner er gratis huskelister, budsjettmal, sparetips og inspirasjon til bryllup. Andre ting du finner informasjon om her er kjøreplan for bryllup, bryllupsinvitasjoner, bordkort, bordplassering, talerekkefølge i bryllup, toastmaster og mye mer.

Steg for steg huskelister til bryllup. Les mer..

Hvordan lage bryllupsinvitasjoner, og "Save the date" kort. Les mer..

Hvordan sette opp kjøreplan for bryllup. Les mer..

Budsjett, budsjettmal og sparetips for bryllup. Les mer..

Tips til hvordan lage bordkort til bryllup. Les mer..

Toastmasters jobb, talerekkefølge og tips til taler i bryllup. Les mer..

Inspirasjon til bryllup. Les mer..                                

Regler ved bordplassering i bryllup. Les mer..

TRADISJON

Et bryllup består av en eller flere seremonier for inngåelse av ekteskap, og den etterfølgende bryllupsfest. Selv om det fra gammelt av var brudens familie som betalte og planla bryllupet, er dagens trend at brudeparet selv betaler og sammen planlegger det bryllupet de selv ønsker. Det skulle vel også bare mangle når også grunnlaget for giftemål har endret seg fra å ikke lenger være en økonomisk pakt mellom to familier for å sikre deres velstand, men et ønske mellom to mennesker å knytte seg nærmere hverandre.

Når dere gifter dere er det en del plikter og rettigheter dere har som gift, disse kan dere lese mer om under Ekteskapsloven.