BORDKORT TIL BRYLLUP

Det er flere måter å skaffe seg bordkort til bryllup på, her nevner vi noen:

  • Ønsker du å lage bordkort selv får du hjelp under.
  • Ferdig trykket bordkort får du kjøpt hos Decorium.no.
  • Ønsker du håndlaget bordkort kan du kjøpe det hos Pusleriet.
  • Det finnes også nettbutikker som personlig gjør trykksaker, der i blant bordkort, for deg til din anledning.

Lag bordkort til bryllup selv

Om dere bestemmer dere for å lage de selv kan et tips være å dra til en hobbybutikk og si hvordan bordkort dere ønsker å lage, om de har god service vil de da finne frem alt dere trenger for å lage de. De har sikkert også noen gode tips til dere.

Tips! Dere kan velge å klippe ut mange av mønsterene, men det finnes også "punchere" (et scrapbooking verktøy du får kjøpt på hobbybutikker) dere kan kjøpe som gjør jobben veldig mye raskere for dere.

Husk at om dere er mange gjester må dere også lage mange bordkort, og da er det greit at ikke hvert bordkort tar en times tid å lage.

Tips! Tenk enkelt og dekorativt.

Under kommer vi med forslag på hvordan noen bordkort lages.

Bordkort til bryllup.

Utstyr: Ferdige små esker, saks, penn, silkebånd i ønsket farge, papp i ønsket farge og det dere ønsker å fylle esken med.  Bestill ferdige små esker fra nettet, fest et silkebånd rundt den og putt en liten navn lapp på toppen. Skriv på navn på den lille papplappen. Fyll esken med det dere måtte ønske, eksempelvis små loveharts eller sjokolade.

Bordkort til bryllup.

Utstyr: Hullmaskin, penn, silkebånd i ønket farge og ferdig trykket papphjerter i ønsket farge.  Bruk hullmaskinen til å lage et hull i hjerte og putt silkebåndet igjennom hullet. La det være litt lengde på silkebåndet og knyt en sløyfe i enden. Skriv på gjestens navn og heng over servietten.

Her finner du tips til bryllupet, samt huskelister, budsjett, sparetips og mye annet til bryllup.

Utstyr: Saks, penn, lim/dobbelsidig teip, ferdig laget blomster i ønskede farger, perleklistremerker, ferdig trykket pappfigurer (sirkel med bordekant i hvit og avlang firkant med hull på enden i ønsket farge), papp i ønsket farge og ønsket tråd/silkebånd.  Start med den avlange firkanten i bunn. Ta pappen i ønsket farge og klipp opp en firkant som er litt mindre enn den store avlange. Lim den på. Dette er bakgrunnen. Ta nå å fest på pappen som var formet som en sirkel med bordekanter på bakgrunnen til ene siden litt skrått. Dekorer med blomstrene og perleklistremerkene, evt. hjerter som vist på bilde. Fest tråden til glasset og bordkortet etter du har skrevet på gjestens navn.  En kan enkelt bytte ut fargen på papp og blomster for å få farger som matcher deres fargevalg. Dette bordkortet er sotet i kantene, men dette er ikke noe du trenger å gjøre.

Bordkort til bryllup.

Utstyr: Papp i ønsket farge, silkebånd, saks og penn.  Ha et A4 ark (pappen  i ønsket farge), og brett den i to. Dette er omslaget. Knytt silkebåndet rundt omslaget. Skriv på navn og klipp ut ønsket møster frem på omslaget. Isteden for å slippe ut mønster kan du også feste på noen klistremerker eller annet pynt du liker. Evt. et bilde av dere. Inne i omslaget kan du legge sanger, meny, gjesteliste osv.