Bursdagsinvitasjon

Selv om vi voksne ofte dropper å sende ut invitasjoner til våre bursdager/selskaper, så er dette fremdeles noe som blir gjort blant barn/unge.

Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Dette kan gjøres igjennom et felles foreldre forum, sende en sms til alle foresatte, epost eller bruke Facebook.com for å gi foreldre beskjed. Dette for å sikre seg at alle får invitasjonen og ingen blir utelatt. Hør med din barnehage eller skole hva som er vanlig praksis, det gjør det enklere å vite hva en skal forholde seg til.

Tips! Det finnes nettleverandører som Inviter.no som kan hjelpe deg å sende invitasjoner gratis over sms og epost.

Om det er barn med innvandrerforeldre som ikke kan godt norsk kan det være lurt å snakke med de slik at dere også kan fortelle litt om maten som serveres og opplegget for øvrig. Da kan foreldrene være trygge på at barna deres ikke kan komme til å spise noe de ikke har lov til. Man kan gjerne også skrive detaljert hva man serverer, for eksempel kyllingpølser.

Andre ting en bør huske på er at om det skal være et tema bursdag bør dette informeres om i invitasjonen slik at gjestene kan anskaffe seg eventuelle kostyme som passer.

Samt, etter anbefaling fra Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG), be om tilbakemelding fra foreldrene uansett om barnet kan komme eller ikke. Da er foreldrene nødt til å forholde seg til invitasjonen.

NB! Uansett om en velger papirutgave, elektronisk utgave eller begge bør det  komme tydelig frem i invitasjonen når selskapet starter og når det slutter. To timer er nok for et barneselskap.

Lag invitasjoner til bursdag selv

Under har vi laget ferdige maler du kan printe ut selv. Lagre ned bildene du ønsker (de er tilpasset til A5 størrelse 14,8 x 21 cm, men kan fint brukes i andre størrelser også), åpne de i word/paint/publisher, tilpass de slik du ønsker å ha de og print ut.

På siden vår "DIY - invitasjoner Disney biler" viser vi hvordan du enkelt lager invitasjoner til en bursdag med tema biler.

Invitasjoner til prinsesse bursdag. Huskelister, invitasjoner, leker.. Om en skal ha jentebursdag med et rosa tema for eksempel prinsesse tema kan denne passe. Om en ønsker å gjøre tilpasninger kan for eksempel prinsesseklistremerker være topp.
Invitasjoner til pirat bursdag. Huskelister, invitasjoner, leker.. Skal du ha pirat bursdag er dette skattekartet en fin invitasjon å bruke.
Invitasjoner til frost bursdag. Huskelister, invitasjoner, leker.. Dette snøflaket passer perfekt som invitasjon til en bursdag med frost tema.
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her! Om en skal ha piratbursdag kan denne invitasjonen passe. Eksempelvis ville det vært veldig tøft å klistret et hodeskalle klistremerke på denne svarte invitasjonen for å få ekstra godt frem tema for bursdagen. Det er denne vi brukte til biler invitasjonene.
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her! Om dere skal ha en "ute i det fri" bursdag kan denne være et forslag. Fest på noen klistremerker av dyr og den er klar.
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her! Om en skal ha Ole Brumm selskap kan denne være et forslag. Noen Ole Brumm klistremerker hadde vært fint på.
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her! Hvis tema er fargeklatt eller bursdagsbarnets favorittfarge er turkis så kan denne malen være tingen.
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her!
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her!
Hvordan planlegge en bursdag? Huskelister, invitasjoner, leker, tips og ideer finner du her!
Invitasjoner til pirat bursdag. Huskelister, invitasjoner, leker..