Prinsessebursdag

Da Ida Marie ble to år feiret vi det med en prinsessebursdag. Vi hadde bursdagen hjemme og var 20 stykker. Det var nærmeste familie og ei venninne av Ida Marie. Dette er et av bursdagskortene hun fikk.

Prinsesse bursdag - hvordan planlegge tema bursdag? Hjelp til å planlegge. Prinsesse bursdag - hvordan planlegge tema bursdag? Hjelp til å planlegge. Prinsesse bursdag - hvordan planlegge tema bursdag? Hjelp til å planlegge. Prinsesse bursdag - hvordan planlegge tema bursdag? Hjelp til å planlegge. Prinsesse bursdag - hvordan planlegge tema bursdag? Hjelp til å planlegge. Bursdagskortet fra Ida Marie sin tante.

Jeg hadde kjøpt inn ulike typer pynt på nettet god tid i forkant av bursdagen (pynt til bord, ballonger, plakat til dør og banner), så fant mye av det på salg. Sparte mye på det. Kjøpte rosa papptallerkener fra Nille til 5 kr for 20 stk, så kan anbefale det isteden for papptallerkener i Disney som ofte koster mye mer.

Jeg hadde også kjøpt inn en pakke med papptallerkener fra Disney prinsessene til bursdagsbarnet.

Bakte noe selv (cupcakes), og min søster bake verdensbeste som vi satte bursdagslyset på.

Det som tok mest tid var å pynte rundt i huset slik at det skulle bli en rosa bursdag. Hadde mange ballonger over alt, og dette var noe ungene syns var veldig morsomt å leke med. På bilde under ser du Ida Marie som danser mens hun leker med en ballong, selvsagt i prinsessekjolen sin.

Vi serverte pølser til lillejentas store begeistring. Det var første gang hun smakte det, og det falt virkelig i smak.. "vil ha mer, mer".

Vi serverte maten ganske kjapt etter alle hadde kommet, etter mat åpnet vi pakker og hadde fisk i dammen. De fisket da opp hver sin "godteripose" som var fylt med blåbær, druer og en kindersjokolade.

Her holder Ida Marie å åpne en av gavene sine. Det var en pappeske fylt med prinsesseting (bøker, bokstøtter ol i Disney prinsesser). 

Det ble en ordentlig prinsessebursdag, og Ida Marie hadde en topp dag!

Videoen viser hva en bør tenke på til en prinsessebursdag